AJFA är än så länge under uppbyggnad. Medlemskap är gratis. Ett exklusivt forum för AJFA är på gång.

Allt fler hittar hit via google. Ny här? Här är tips på bra länkar att börja besöka. Klicka på länkarna i länklistan:
Amandaism - bra nyhetssida
amandajenssen.com - ett forum finns under Community
Amandatråden på AlltOmTV - aktivt forum
Amanda Jenssen-shop - t-shirts med Amanda-tryck

Nyhet: AJFA startar ett bildbibliotek. Vill du att AJFA ska kunna använda dina bilder? Skicka ett mail så får du reda på villkoren.

Vill du bli medlem i AJFA? Skicka ett mail: amazingamandajenssen@live.com

måndag 2 juni 2008

AJFA startar bildbibliotek

Nu startar AJFA upp ett bildbibliotek. Tanken är att få tillgång till bilder som inte är copyright-skyddade och som vi kan använda fritt.

Har du tagit bilder av Amanda Jenssen som du vill att AJFA kan få använda, ta då kontakt med oss. Bilder som ingår i vårt bildbibliotek kan givetvis även fortsättningsvis användas fritt av fotografen. Allt du förbinder dig till är att AJFA får använda bilderna. Varje gång en bild publiceras kommer fotografen att anges där det är möjligt. Du väljer själv om du vill att ditt användarnamn på forumen eller ditt riktiga namn ska anges. Att bilden ingår i AJFA:s bildbibliotek innebär även att AJFA har rätt att beskära bilden på önskvärt sätt vid publicering. I nuläget handlar det endast om publicering på AJFA-bloggen och eventuellt även AmazingAmanda om fotografen godkänner det.

Varje fotograf kommer att få en egen mapp i bildbiblioteket med de speciella förhållanden fotografen godkänt antecknade. Hur AJFA ska få rättigheter till dina bilder väljer du själv. Följande sätt är möjliga:

1. Du mailar de bilder du vill skänka till bildbiblioteket.
2. Du ger AJFA rätt att ladda ner alla bilder till bildbiblioteket som du laddar upp på nätet.

Om du är intresserad av att dina bilder ska ingå i vårt bildbibliotek så kan du skicka ett mail om hur du kan tänka dig ett samarbete. Som sagt så gäller det i nuläget endast publicering på den här bloggen och eventuellt på AmazingAmanda. Om andra möjligheter att publicera bilderna blir önskvärda i framtiden kommer samtliga fotografer att kontaktas. Endast de som svarar kommer att bli aktuella för eventuella utökade möjligheter att använda bilderna.

Bilder med överlappande text i form av namn, e-mailadress och dylikt, eller annat som täcker delar av bilden, är inte av intresse.

Eventuellt kommer alla bilder som publiceras ur biblioteket att förses med en speciell logotyp som ett äkthetsintyg på att vi fått rättigheten att använda bilden av fotografen.

Inga kommentarer: