AJFA är än så länge under uppbyggnad. Medlemskap är gratis. Ett exklusivt forum för AJFA är på gång.

Allt fler hittar hit via google. Ny här? Här är tips på bra länkar att börja besöka. Klicka på länkarna i länklistan:
Amandaism - bra nyhetssida
amandajenssen.com - ett forum finns under Community
Amandatråden på AlltOmTV - aktivt forum
Amanda Jenssen-shop - t-shirts med Amanda-tryck

Nyhet: AJFA startar ett bildbibliotek. Vill du att AJFA ska kunna använda dina bilder? Skicka ett mail så får du reda på villkoren.

Vill du bli medlem i AJFA? Skicka ett mail: amazingamandajenssen@live.com

tisdag 17 juni 2008

Fanbloggar mer pålitliga än hemsidan

Edit: Mobilabonnemang-försäljare ska det givetvis vara. Ändrat nu.

Nyhetssidan Amandaism har uppdaterats rejält idag och börjar bli riktigt imponerande. Har ni inte redan varit där rekommenderar jag att ni besöker sidan. En sak har Amandaism uppdaterat idag som jag vill kommentera. Det verkar ganska troligt att spelningen med Amanda Jenssen den 15 augusti på Scandinavium egentligen är den 15 september. Den är i samband med ett tre månader långt handelsseminarium. Det tråkiga är att spelningen bara är för gymnasieelever i årskurs tre.

Gott och väl så långt. Eftersom konsertbesöket verkar ingå i skolundervisningen skulle jag tro att väldigt många som får chansen att se Amanda inte är så bevandrade i hennes musik. Hon kommer garanterat att få många nya fans.

Vad som är besynnerligt är att Amandas officiella sida skriver den 15 augusti. Jag kan inte tänka mig att Amanda uppträder på Scandinavium både den 15 augusti och 15 september. Dels borde något vara känt om spelningen i augusti vid det här laget. Dessutom borde det nämnas i någon form i nyheterna om en nybliven stjärna skulle ha två spelningar på Scandinavium inom loppet av en månad.

Det är nog ganska säkert att uppgiften på den officiella hemsidan är felaktig, men fel datum har stått länge där och borde ha ändrats vid det här laget. Amandas officiella hemsida är märkligt eftersatt. Den senaste nyhetsuppdateringen gjordes för 20 dagar sedan men går fortfarande inte att läsa. Nyligen uppdaterades hemsidan med en text om Amanda men i sista meningen står det att hon ska spela 30 konserter under sommarturnén. 24 är kända. Är det också en felskrivning? Det är tur att det finns fanbloggar som försöker reda upp alla oklarheter och dammsuger internet för att hitta rätt eller fullständig information.

Dessutom tycker jag inte att det är juste av de ansvariga bakom hemsidan att uppdatera med spelningen på Scandinavium utan att meddela att den ingår i skolundervisning för gymnasieelever. Istället stoppar man bara in den bland övriga konserter under sommarturnén. Det liknar falsk marknadsföring. Den officiella hemsidan känns ungefär lika trovärdig som en mobilabonnemang-försäljare. Bäst att bara gå förbi.

Inga kommentarer: