AJFA är än så länge under uppbyggnad. Medlemskap är gratis. Ett exklusivt forum för AJFA är på gång.

Allt fler hittar hit via google. Ny här? Här är tips på bra länkar att börja besöka. Klicka på länkarna i länklistan:
Amandaism - bra nyhetssida
amandajenssen.com - ett forum finns under Community
Amandatråden på AlltOmTV - aktivt forum
Amanda Jenssen-shop - t-shirts med Amanda-tryck

Nyhet: AJFA startar ett bildbibliotek. Vill du att AJFA ska kunna använda dina bilder? Skicka ett mail så får du reda på villkoren.

Vill du bli medlem i AJFA? Skicka ett mail: amazingamandajenssen@live.com

söndag 1 juni 2008

Per Magnusson - en omusikalisk pajas

Per Magnusson, som tidigare gjort sig känd för sina omusikaliska okunskaper, har skrivit en recension av den show Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) genomförde igår i Kalmar. Ska man gå efter alla andra recensioner och omdömen jag läst senaste dygnet kan man ju fråga sig om han var på rätt konsert eller bara dyngrak. Kanske råkade han raggla in på någon karaokebar. Det är säkert mer hans grej.

Per Magnusson är samme man som skrev en recension av "Killing my darlings" i Punkt SE som var både osaklig, värdelös och dåligt skriven, allt på samma gång. Det är inte konstigt att Punkt SE gick omkull när man tvingades använda sig av inkvoterade dyslektiker som skrev obegripligt nonsens för folk som ändå inte kunde läsa.

Men Per Magnusson fortsätter att sprida dynga i moderskeppet Aftonbladet. I dagens tokskriverier om Amanda Jenssen och Springbreak nämner han även det inledande Fantomen-bandet som vände sig till små barn. Han måste ha tyckt att de var väldigt bra eftersom han nämner dem två gånger. Det låg väl på hans nivå kan jag tänka mig.

Den som vill läsa eländet får surfa iväg till nyhetssidan amandaism.se. Jag vägrar länka till skiten.

Inga kommentarer: