AJFA är än så länge under uppbyggnad. Medlemskap är gratis. Ett exklusivt forum för AJFA är på gång.

Allt fler hittar hit via google. Ny här? Här är tips på bra länkar att börja besöka. Klicka på länkarna i länklistan:
Amandaism - bra nyhetssida
amandajenssen.com - ett forum finns under Community
Amandatråden på AlltOmTV - aktivt forum
Amanda Jenssen-shop - t-shirts med Amanda-tryck

Nyhet: AJFA startar ett bildbibliotek. Vill du att AJFA ska kunna använda dina bilder? Skicka ett mail så får du reda på villkoren.

Vill du bli medlem i AJFA? Skicka ett mail: amazingamandajenssen@live.com

torsdag 22 maj 2008

Amanda – på alla platser samtidigt

Amanda Jenssen ligger i som få och verkar vara överallt samtidigt. Det har varit TV och radiointervjuer nästan varje dag. Releasefest och sedan liveframträdanden och signeringar landet runt. Plus spelningar på privatfester däremellan. Dessutom har hon presenterat minst två nya låtar och låtarna från skivan är ofta omarrangerade live. Amarula Tree live i TV4 lät ganska annorlunda än den på skivan.


Hon håller en sådan fart nu att man kan misstänka att t.o.m. de mest ihärdiga fansen som dammsuger nätet efter nyheter missar en hel del. Och mycket kommer nog inte ens upp på nätet.


Den 17 april kl 12:00 var Amanda i Partille utanför Göteborg och uppträdde och signerade. Det bör ha varit åtminstone ett hundratal fans där så det måste ha tagit ett bra tag. När jag gick var nog klockan över ett och det var en lång kö kvar med fans som ville ha en autograf. Hela tiden var Amanda lika glad och trevlig och visade ingen som helst trötthet.


Så det var med stor förvåning jag hittade en sida för Torps köpcentrum i Uddevalla som skriver att hon var där samma dag kl 15:00 och framförde några låtar live. Det framgår inte om hon signerade skivor också men det är högst troligt.


Amanda var på Torps köpcentrum i Uddevalla


Jag begriper inte att hon orkar eller hur hon ens hinner med.

Inga kommentarer: