AJFA är än så länge under uppbyggnad. Medlemskap är gratis. Ett exklusivt forum för AJFA är på gång.

Allt fler hittar hit via google. Ny här? Här är tips på bra länkar att börja besöka. Klicka på länkarna i länklistan:
Amandaism - bra nyhetssida
amandajenssen.com - ett forum finns under Community
Amandatråden på AlltOmTV - aktivt forum
Amanda Jenssen-shop - t-shirts med Amanda-tryck

Nyhet: AJFA startar ett bildbibliotek. Vill du att AJFA ska kunna använda dina bilder? Skicka ett mail så får du reda på villkoren.

Vill du bli medlem i AJFA? Skicka ett mail: amazingamandajenssen@live.com

onsdag 28 maj 2008

Viktigt för Amanda att vara sig själv

Jag ifrågasatte för tre dagar sedan om SonyBMG tar Amandas fans på allvar. Jag vet inte vem som är ansvarig för uppdateringen av Amandas officiella hemsida men anser att det ytterst ligger på SonyBMG:s ansvar att informera om signeringar och andra happenings som direkt involverar alla de fans Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) har.


Nu har hemsidan blivit uppdaterad och det gäller även listan över de spelningar Amanda ska göra i sommar. Men en spelning saknas, den hon ska genomföra i Malmö på nationaldagen. Då kan man ju undra om spelningen är inställd men det verkar bara vara en miss. Senast idag rapporterar newsdesk att Amanda avslutar nationaldagsfirandet på Stora scenen kl 17.00. Extra kul är det att Amanda inte omnämns som ”Amanda Jenssen från Idol” utan bara som ”skivaktuella Amanda Jenssen”. Hela programmet för nationaldagsfirandet kan ni läsa HÄR!


Även om jag som sagt kritiserat behandlingen av Amandas fans så verkar SonyBMG ta Amanda och hennes musik på allvar. Det är nog trots allt det allra viktigaste. Amanda nämnde nyligen i Värnpliktsnytt att hon inte har lust att ställa upp i sing-a-long-program och att hon bett SonyBMG att inte passa vidare sådana förfrågningar. Nyligen dök det upp i en annons i Aftonbladet att Amanda ska sjunga på en julshow i Stockholm tillsammans med diverse artister varav flera genom åren visat att de i princip gör vad som helst för att synas i TV. Självklart var Amandas efternamn felstavat, vad kan man annars förvänta sig i sådana sammanhang?


Tydligen var det hela felaktigt och via den officiella sidan dementerades alltihop kraftigt strax efteråt. Troligen är det SonyBMG som tryckt på och det ska de i så fall ha en eloge för. Tyvärr finns inget att läsa om man klickar på ”read more”, ännu en miss i uppdateringen. Men i det man kan läsa står det att den här typen av arrangemang är ett sammanhang där Amanda inte hör hemma.


Det är tufft och modigt att gå ut med ett så bestämt uttalande och förhoppningsvis fixas felet till så vi kan läsa hela uttalandet.


Det är illa nog att Amanda ska vara ”förband” till Magnus Uggla i Stockholm, men jag måste medge att det nästan vore värt hela resan upp till Stockholm bara för att se Magnus Ugglas förvånade min när han kommer ut på scen efter att ”förbandet” värmt upp publiken åt honom, bara för att upptäcka att 90% av publiken har gått. Ännu bättre skulle det bli om någon gav honom en M.A.C.-tröja i present. Givetvis i storleken small.


Det hade jag nästan sålt min högra arm för att få uppleva. Men bara nästan.

Inga kommentarer: