AJFA är än så länge under uppbyggnad. Medlemskap är gratis. Ett exklusivt forum för AJFA är på gång.

Allt fler hittar hit via google. Ny här? Här är tips på bra länkar att börja besöka. Klicka på länkarna i länklistan:
Amandaism - bra nyhetssida
amandajenssen.com - ett forum finns under Community
Amandatråden på AlltOmTV - aktivt forum
Amanda Jenssen-shop - t-shirts med Amanda-tryck

Nyhet: AJFA startar ett bildbibliotek. Vill du att AJFA ska kunna använda dina bilder? Skicka ett mail så får du reda på villkoren.

Vill du bli medlem i AJFA? Skicka ett mail: amazingamandajenssen@live.com

måndag 19 maj 2008

Första delmål för AJFA: 100 medlemmar

En av huvudorsakerna till bildandet av AJFA är att se hur stort intresset är bland Amanda Jenssen-fans att ingå i en fanklubb. Ska det vara av intresse att ta det hela ett steg vidare och bilda en riktig fanklubb med både styrelse och aktiva medlemmar som kommer med förslag på aktiviteter så anser jag att 100 medlemmar är minsta antal. Vis av erfarenhet vet jag att när man omvandlar något till en seriös verksamhet så är det väldigt få som är intresserade av att vara drivande eller att medverka på annat sätt än att vara medlemmar.

Men för många är det ett stort steg att ens bli medlem. Jag vet att många besöker min andra blogg AmazingAmanda dagligen utan att de någonsin är aktiva på nätet. De är förstås lika hängivna fans som oss som debatterar Amanda varje dag på alltomTV och amandajenssen.com men de är inte intresserade av eller lagda för att debattera via internet. Men om du som läser det här vill att en Amanda-fanklubb ska bli verklighet så tar du ett stort och varmhjärtat kliv genom att bli medlem och visar därmed hur mycket du älskar Amanda Jenssen och hennes musik.

Inga kommentarer: